Seminarium om bristande konkurrens i byggbranschen

Hur kan vi främja konkurrensen och bygga mer effektivt?

Bristande konkurrens främjar inte en positiv utveckling på byggmarknaden. CM-bolagen är branschföreningen som verkar för ökad konkurrens i byggbranschen.

Under Business Arena 2015 driver vi ett seminarium på temat konkurrens och effektivare byggande. Med ett samhälle som växer och ett stor behov av att bygga behöver vi fundera ordentligt på hur vi bygger mest effektivt. En sund konkurrens på byggmarknaden kan förbättra både byggkalkylen och slutresultatet och skapar förutsättningar för effektivt byggande. Kom och diskutera med oss hur vi främjar konkurrensen på marknaden.

Medverkar på seminariet gör Kristina Geiger, ställföreträdande generaldirektör Konkurrensverket, Jonas Hammarlund, huvudsekreterare Bättre konkurrens för ökat bostadsbyggande, Näringsdepartementet, Jonas Erkenborn, vd HSB Bostad, Maria Lidström, chef investering och utveckling Humlegården Fastigheter samt Stefan Dahlgren, CM-bolagens ordförande.

Välkommen!

Fördjupning Q: 17 september 11:00-12:00

Klicka här för att läsa mer om seminariet.

Kom gärna förbi vår monter också och diskutera branschen, konkurrensen och CM. Du kan också tävla och vinna härliga priser, välja själv om du vill tävla med eller utan konkurrens!