Ny försäkring för CM-projekt

CM-bolagen jobbar alltid för att skapa bästa möjliga förutsättningar för CM-företag och beställare genom att utföra byggprojekten med Construction Management.

Som ett led i detta har CM-Bolagen tillsammans med Söderberg & Partners tecknat ett nytt avtal med Länsförsäkringar AB som försäkringsgivare för Beställarstyrd byggsäkerhet, avtalet omfattar kontrakt enligt AB 04 och ABT 06.
Samarbetet kommer att leda till en snabb och professionell hantering och minimera administrationen för beställare/byggherrar i samband med deras projekt. 

Samarbetsavtalet syftar till att ange under vilka förutsättningar CM-bolagen kan företräda Byggherren och teckna Beställarstyrda byggsäkerheter hos Länsförsäkringar AB.
Byggherren avgör själv vilka entreprenörer som ska omfattas av en byggsäkerhet för berört projekt och kontrakt.

Vi är såklart väldigt glada för att vi kan förstärka vårt erbjudande tillsammans med Söderberg & Partners och Länsförsäkringar AB och hjälpa våra kunder att möta framtida krav för Byggsäkerheter.

-Med CM-Bolagens nya ramavtal så får beställarna en snabb, enkel och smidig lösning som dessutom ska ge lägre kostnader, säger Caroline Szyber, ordförande i CM-bolagen.