Intervju om CM och aktuella CM-projekt

Läs stor intervju med om CM med vår ordförande i Svensk byggtidning och medlemsbolagen berättar om några av sina spännande projekt https://lnkd.in/dFTtqWn

” Samhällsbyggandet står under 2020-talet inför en omfattande omställning mot mer rationella processer, högre kvalitet och tuffare krav på hållbarhet. Även planprocesserna är förstås involverade. CM (Construction Management) är en rationell och effektiv genomförandemodell som introducerats i Sverige de senaste decennierna.

Nya projekt som innovativa Campus Albano i citymiljön i Stockholm bär CM-modellens signum. Även välorganiserade och omsorgsfulla renoveringar som Smådalarö Gård i Stockholms södra skärgårdsmiljö har med framgång använt CM-modellen.

Nya projekt som innovativa Campus Albano i citymiljön i Stockholm bär CM-modellens signum. Även välorganiserade och omsorgsfulla renoveringar som Smådalarö Gård i Stockholms södra skärgårdsmiljö har med framgång använt CM-modellen.”

Läs hela artikel härhttps://www.svenskbyggtidning.se/2021/05/19/construction-management-cm-effektiva-och-hallbara-byggprojekt/