CM-bolagen deltar i Digitala Almedalen c/o Boinstitutet

Idag presenterades programmet för Digitala Almedalen c/o Boinstitutet 29 juni till 1 juli, som arrangeras av Boinstitutet i samarbete med Boklok och Stellar Capacity. Sammanlagt deltar femtio organisationer, varav CM-bolagen glädjande nog är en, representerad av ordförande Stefan Dahlgren.

För er som vill ta del av Stefans direktsända presentation, så kommer han att ”inta scenen” (läs mer på denna länk), onsdag 1 juli kl 10.20 – 10.35. Temat för presentationen är ”Construction Management – ett lönsamt alternativ för ökad konkurrens i byggbranschen”. Stefan kommer bland annat att berätta om hur CM kan öka konkurrensen i byggbranschen genom att öppna upp för mindre aktörer, framgångsrika CM-projekt under åren, samt i vilka situationer och projekt, där CM kan vara ett fördelaktigt alternativ. Seminariets moderator är Caroline Szyber, Rådgivare inom bostads- & byggfrågor och tidigare ordförande i riksdagens civilutskott.

Digitala Almedalen c/o Boinstitutet är tänkt att fungera som en vanlig Almedalsvecka, med skillnaden att seminarierna i år är digitala, på grund av COVID-19. Seminarierna kommer att sändas från en studio under tre dagar, 29-30 juni, samt 1 juli. 

För mer information om CM-bolagens presentation, vänligen klicka här. Mer information om hela programmet för Digitala Almedalen c/o Boinstitutet finns här.