CM-BOLAGEN BJUDER IN TILL WEBBINARIUM DEN 7 SEPTEMBER

Hur säkrar du goda arbetsvillkor för alla? Har du som byggherre full koll på alla som arbetar på din byggarbetsplats? Vet du vilka kraven är för ESG? 
Träffa Renée Luttinen, installationssamordnare och Ellinor Olsson, hållbarhetschef på Ebab som kommer att berätta om hur du går tillväga för att få bättre kontroll. Vilka processer krävs för att skapa en schysst och hållbar arbetsmiljö på byggarbetsplatsen? 

Under ett nyproduktionsprojekt som normalt pågår under ett par år kan det skrivas in över tusen yrkesarbetare. Många av dessa är underentreprenörer i flera led. Hur vet du att alla upphandlingskrav är uppfyllda och hur säkrar du arbetsmiljön? Under webbinariet kommer du att få information om vad en god arbetsmiljö innebär och vilka steg som krävs för att få en bättre arbetsplats. I slutet kommer du ha möjlighet att ställa frågor till Caroline Szyber, ordförande för CM-bolagen samt experter från andra medlemsbolag i CM-bolagen Louise Landberg, senior projektledare CM-projekt, på Forsen AB och Renée Luttinen och Ellinor Olsson på Ebab. Vi ses online den 7 september kl. 8.30-9.15!
Ta del av agendan för webbinariet och anmäl dig via den här länken 
Branschföreningen CM-bolagen är en sakkunnig och opartisk organisation som verkar för att öka förståelsen och stärka förutsättningarna för Construction Management som genomförandeform för byggprojekt. CM-bolagen bevakar och driver branschfrågor och fungerar som remissinstans och rådgivare för myndigheter, organisationer och företag.  

CM-bolagens medlemmar är företagen Cowi-Projektbyrån, Forsen, Ebab, 
PQ Projektledning och Dahlgren.